Kedves Főorvos Úr!

Ígéretemhez híven leírom történetem, melyben hálával tartozom Önnek gyógyulásomért.

2019 februárjában kezdődött kálváriám. Egy előadáson voltam, és 2 óra ülés után nagy fájdalmam volt a csípő fenék körül. Majd szintén egy színházi előadás után megismétlődött. A fájdalom elmúlt, de éreztem járás közben, hogy feszítem magam, hogy tudjam tartani az egyensúlyom. Egyre rosszabb lett zsibbadást éreztem a bal lábam és a keresztcsont körül. Otthon már csak egy nagy fitlabdát magam előtt tolva, rátamaszkodva tudtam járni és ülni. Kiegyenesedni nem tudtam. Olyan súlyos állapotba kerültem, hogy az utcára csak kísérőbe kapaszkodva tudtam járni. Nem tartott meg a bal lábam, az izomzat leépült és lehetetlen volt a járás.

Következett 8 hónapon keresztül tartó kivizsgálás. 7db MR, 3 idegsebész, 2ortopéd orvos, 2 neurológus. Kimondták, pszichológusra van szükségem, mert semmi nem mutatott ki semmit.

Akkor sírva keresgettem a neten és rátaláltam dr Erbszt András rendelésére. 1 hónapot vártam, mert augusztus lévén szabadságon volt. Szeptember 12.én bementem a  gerinc MR eredményeivel. Rám nézett, megvizsgált, és azt mondta: magának pyriformis szindrómája van.  Majd jött a teszt, injekcióval elérzéstelenítette az ideget, felkeltem, és jártam.

Október végén megműtött. Kiegyenesedtem, jártam, megtartott a lábam. Egy hosszú rehabilitáció kezdődött, izmok erősítése stb. Már csak biztonságból van nálam egy vékonyka bot. De hónapról hónapra erősebb vagyok, mindent csinálok. Még egy kis idő és eldobom azt a botot is.

Ha nincs főorvos Úr fogalmam sincs mi lett volna velem.

Üdvözlettel, köszönettel: F.l.